De Overname

Overname van Aslisharqi

Aslisharqi was zo hard gegroeid in de eerste 3 jaar. In totaal werkte er 25 man en de 3 jongens hadden alle 3 nog 33% aandelen in het bedrijf. Tot dat een grote onderneming uit de Verenigde Staten om de hoek kwam. Dit grote bedrijf bood miljoenen voor Aslisharqi en de jongens wisten niet goed wat zee hier mee moesten. Aan de ene kant wouden ze door gaan met het bedrijf en nog meer gaan groeien.

Geld verdienenMaar aan de andere kant kon het bedrijf nog groter worden doordat een andere partij er meer geld in zou stoppen. Ook hadden de jongens veel stress doordat het in een korte tijd zo groot was geworden. Na lang overleg hadden de jongens besloten om het bedrijf toch weg te doen aan het grote bedrijf die in de VS was gevestigd. Wel onder de voorwaarde dat de jongens konden blijven werken bij het bedrijf.

Op jonge leeftijd (nog onder de 30 jaar) waren de jongens al multimiljonair en hadden alle 3 een mooi huis en mooie auto’s gekocht. Daarnaast bleven ze nog steeds doen wat ze leuk vonden.

Dit was een win-win situatie voor de jongens. Het bedrijf ging internationaal en was verspreid over de hele wereld. Na enkele jaren is Aslisharqi heel groot geworden en vele bedrijven kwamen aankloppen bij de onderneming om samen te werken. Uiteindelijk heeft het bedrijf een andere naam gekregen. Om privé redenen mag de nieuwe naam van het bedrijf niet worden vrijgegeven. Het bedrijf is nog steeds actief in deze branche.

Meer dan alleen fietsen

Ook heeft het bedrijf de productgroep uitgebreid naar meer dan alleen fietsen. Namelijk ook auto’s en motoren. De auto’s en motoren worden op dezelfde manier aangeboden als bij de fietsen. Er zijn verschillende autogarages die zich kunnen aansluiten bij dit platform.

Aslisharqi heeft tegenwoordig een website voor alle verschillende talen voor landen in de hele wereld. Ook is de website zo geoptimaliseerd dat de taal zich gelijk aanpast op het land waar de bezoeker zich bevindt. Dit doet de website automatisch doormiddel van cookies en locatievoorziening.

Dit heeft het miljoenen bedrijf uit de Verenigde staten allemaal mogelijk gemaakt en daarop zijn Joris, Antoine en Joost zeer tevreden mee. De jongens kijken elke dag nog terug naar het moment dat zij met zijn 3en het kantoor hadden geopend en zijn begonnen met dit bedrijf. Zij zijn zeer blij met het resultaat en werken nog steeds voor een zeer goed salaris.


OPRICHTING ASLISHARQI | NAAR HET BUITENLAND